אורן חיו נחשב לאחד הקונדיטורים המוכשרים והמובילים בישראל, עם ניסיון מקצועי עשיר בהובלה וניהול בכל תחומי הקונדיטוריה: מסעדות, מלונות ומאפיות בוטיק.
בתחילת דרכו כשף קונדיטור, נדרש לבנות תפריט של קונדיטוריה ללא חלב עבור מסעדת היוקרה של מלון קינג דיויד בירושלים. חיו לקח את האתגר בשתי ידיים והחל מסע של מספר שנים בפיתוח התמחות זו. לאחר סדרת סטאז׳ים בצרפת, ביניהם התמחות אצל הקונדיטור המכוכב כריסטוף מישלאק, הוא פרץ את תקרת הזכוכית והפך למומחה הבלתי מעורר לקינוחים ללא חלב וללא תחליפים בארץ.
במהלך עבודתו כשף קונדיטור, תוך הקמת קונדיטורית ״הרים״ המדוברת, ייעוץ ובניית תפריטים, הוא החל ללמד גם בדנון. ולאחר שהתגבר על פיק הברכיים הראשוני של עמידה מול קהל, הוא גילה את המרצה שבו.
הלחם והחמאה…
“ברגע שהבנתי שהסוד הוא במיצוי טעמים ושילוב של מרקמים וטקסטורות, ללא שימוש בתחליפים, התחלתי ליצור קינוחים שאני גאה לעמוד מאחוריהם״.
מרצים נוספים במגמת הקונדיטוריה.
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת