מרצה במגמת לימודי קונדיטוריה בדנון, הוא קונדיטור מוכשר ובוגר בית הספר היוקרתי “קורדון בלו” בקנדה. עם ניסיון עשיר בעבודה בקונדיטוריות מהמובילות בארץ ובעולם, אולג נחשב לעילוי בתחום בזכות יצירתיות ודיוק ברמה הגבוהה ביותר.
בתהליך ההוראה שלו הוא משלב תשוקה עמוקה לקונדיטוריה עם הקפדה על פרטים ומלמד את הסטודנטים כיצד לאזן טעמים ומרקמים בעדינות ובמיומנות. גישתו המקצועית והמחויבות לסטנדרטים הגבוהים ביותר הופכים אותו למרצה מוערך המוביל את הסטודנטים למצוינות.
הלחם והחמאה…
“בתחום הקונדיטוריה, דיוק הוא לא רק עניין טכני – הוא הדרך להביא לידי ביטוי את האיזון המושלם של טעמים ומרקמים. דווקא מתוך כבוד לקלאסיקות אפשר לחדש ולרגש, כשמבינים את היסודות לעומק.”
מרצים נוספים במגמת הקונדיטוריה.
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת