מיכל פינקלמן היא קונדיטורית ישראלית בולטת, בעיקר בזכות זיכתה לתחום הקונדיטוריה הישראלית המתחדשת. את הידע והבסיס הקלאסי רכשה מיכל בעבודה רבת שנים לצד הקונדיטורית האגדית רביבה אפל. במהלך השנים השתלמה אצל שפים מובילים מצרפת והשכילה לשלב וליישם טכניקות ואסטתיקה מודרנית במאפים וקינוחים מקומיים.
פינקלמן, אחת מעמודי התווך של מגמת הקונדיטוריה מלמדת בדנון מיומו הראשון. הקסם האישי השליטה המושלמת בטכניקות, הידע והניסיון העשיר כקונדיטורית וכאשת הכשרה, הופכים אותה למנטורית ומורת דרך עבור בוגרים ותלמידים רבים.
הלחם והחמאה…
“הכשרה מעמיקה ומסירות ללמידה הם המפתחות להצלחה בקונדיטוריה. ככל שאתה מתמקצע יותר בטכניקות, כך אתה יוצר בסיס איתן שמאפשר לך לשחרר את היצירתיות שלך״.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת