מרצה במגמת לימודי קונדיטוריה בדנון, נמנית על הדור הצעיר של הקונדיטורים הישראלים המובילים. עם ניסיון עשיר בארץ ובעולם וניהול מחלקה בקונדיטוריה המוערכת “רביבה וסיליה”.
ליאור מביאה גישה ייחודית המשלבת אהבה עמוקה לדיוק וסטנדרטים גבוהים יחד עם גמישות מחשבתית ויצירתיות פורצת דרך. בעבודתה ובהוראתה היא מלמדת את הסטודנטים כיצד לשלב בין שלמות בפרטים הקטנים לבין חופש אומנותי, ומעניקה להם השראה להתנסות ולמצוא את הקול האישי שלהם בעולם הקונדיטוריה.
הלחם והחמאה…
“בעיניי, קונדיטוריה מצטיינת היא איזון בין הקפדה חסרת פשרות לבין חופש לחדש. כל מתכון קלאסי הוא רק נקודת התחלה – ממנו אפשר לצאת ליצירה חדשה, כל עוד מבינים לעומק את היסודות.”
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת