את חותמו של השף המוערך חגי לרנר ניתן למצוא לאורך שדרת הקולינריה הישראלית. את דרכו המקצועית החל בשנות התשעים לצדם של השפים ישראל אהרוני וחיים כהן ב”תפוח זהב” וב”קרן”.
במהלך עבודתו כשף של מסעדות מובילות בארץ ובעולם, זכה לרנר להכשיר וללוות עשרות טבחים ושפים מתחילים בדרכם המקצועית, בזכותם גילה את כישרונו להדרכה ואת הסיפוק המתלווה לה. הוא החל את דרכו כמרצה בבית ספר להכשרה מקצועית של טבחים וקונדיטורים, ובמהרה מונה לתפקיד ראש מגמה.
עם ניסיון הדרכה והכשרה של יותר משני עשורים, שמו של חגי לרנר מזוהה כאחד מאנשי ההוראה המוערכים בישראל, ובין תלמידיו נמנים שפים ואנשי מקצוע מובילים רבים.
הלחם והחמאה…
״כדי להיות טבח ואיש מקצוע טוב, צריך לשמור על ערנות וסקרנות, לא להפסיק להתרגש מהמקצוע, לשאול שאלות ולהמשיך ללמוד ולהתפתח. כדי להיות שף טוב צריך את כל אלה, המון כישרון ובנוסף לדעת להוביל אנשים ולעורר השראה, וזו כבר משימה לא פשוטה״.
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת