התקשרו
התקשרו
0778054428
erez_257_257

ארז קומרובסקי //
ר. המגמה ללחם

הוא שף ואופה הנחשב לאבי האפייה הישראלית ולאחד מאנשי הקולינריה החשובים בישראל.

ארז למד בישול בצרפת והשתלם ביפן ובארצות הברית אולם סגנונו הקולינרי מחובר מאד למטבח הישראלי מקומי והוא נחשב לאחד היוצרים המזוהים עם מטבח זה בעולם. קומרובסקי מוביל קו פדגוגי ייחודי המשלב מצד אחד את המסורת והטכנולוגיה של תרבויות הלחם הגדולות באירופה ומצד שני את עיקרי האפייה המקומית ואפייה אתנית מרחבי העולם.

הלחם והחמאה…

״אני נותן מקום של כבוד לאפייה המקומית ומשלב את חומרי הגלם והמסורת שלנו עם טכניקות מכל העולם כדי לפתח וליצור סגנון אפייה מקומי מובהק ומתפתח. בכל העולם המטבח המקומי תופס מקום יותר ויותר מרכזי ולכן היה לי ברור שגם אצלנו במגמה זה צריך  לבוא לידי ביטוי…”

מרצים נוספים

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • חגי לרנר

    חגי לרנר

    ר. המגמה לבישול

  • http://danon.org.il/lecturer/yaniv-tamari/

    יניב תמרי

    ר. המגמה לקונדיטוריה

  • מיכל פינקלמן

    מיכל פינקלמן

    מרצה בכירה

  • צח יאירי

    צח יאירי

    מרצה בכיר

  • עידן קושניר

    עידן קושניר

    מרצה בכיר

  • סבינה ולדמן

    סבינה ולדמן

    מרצה בכירה

  • מיה דנון

    מיה דנון

    מרצה בכירה

  • אביחי מיזרחי

    אביחי מזרחי

    מרצה בכיר

  • רוני הרצנו

    רוני הרצנו

    מרצה בכירה

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • ליאור חורי

    ליאור חורי

    מרצה בכירה

  • אולג מדורה

    אולג מדורה

    מרצה בכיר

  • אורן חיו

    אורן חיו

    מרצה בכיר

  • elliptic_cook_liron

    לירון גרינברג

    מרצה בכירה

  • efrat_loft1

    אפרת לופט

    מרצה בכירה

  • yuval_elhadef

    יובל אלחדף

    מרצה בכיר

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי