הוא שף ואופה הנחשב לאבי האפייה הישראלית ולאחד מאנשי הקולינריה החשובים בישראל.
ארז למד בישול בצרפת והשתלם ביפן ובארצות הברית אולם סגנונו הקולינרי מחובר מאד למטבח הישראלי מקומי והוא נחשב לאחד היוצרים המזוהים עם מטבח זה בעולם. קומרובסקי מוביל קו פדגוגי ייחודי המשלב מצד אחד את המסורת והטכנולוגיה של תרבויות הלחם הגדולות באירופה ומצד שני את עיקרי האפייה המקומית ואפייה אתנית מרחבי העולם.
הלחם והחמאה…
״אני נותן מקום של כבוד לאפייה המקומית ומשלב את חומרי הגלם והמסורת שלנו עם טכניקות מכל העולם כדי לפתח וליצור סגנון אפייה מקומי מובהק ומתפתח. בכל העולם המטבח המקומי תופס מקום יותר ויותר מרכזי ולכן היה לי ברור שגם אצלנו במגמה זה צריך לבוא לידי ביטוי…”
מרצים נוספים
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת