סטאז' בצרפת - עכשיו זה אפשרי
לראשונה בישראל, דנון מציע תוכנית סטאז' בקונדיטוריות ובמסעדות יוקרתיות בצרפת, המאפשרת לתלמידים להתנסות במטבחים המובילים בעולם ולעבוד לצד השפים והקונדיטורים המובילים של זמננו. התוכנית מיועדת לתלמידים המעוניינים לפתח קריירה משמעותית בתחום הקולינריה ולעשות את צעדיהם הראשונים במקצוע ברמת הכשרה גבוהה וללא פשרות.
הזדמנות יחודית
בזכות הקשרים של דנון בצרפת מקיים בית הספר באופן רציף מזה שנים תוכנית סטאז' בקונדיטוריה בצרפת. התוכנית מאפשרת לתלמידים להשתלם אצל אנשי מקצוע מובילים בעולם ופותחת בפני התלמידים הזדמנות שעד כה היתה שמורה למעטים.
ערך מקצועי אדיר
לעבוד עם השפים המובילים בעולם היא הזדמנות לרכוש ידע ושיטות עבודה בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תוכנית סטאז׳ זו מאפשרת לתלמידים להיחשף למתרחש בעולם , לגלות מקרוב את עולם היצירה של השפים והקונדיטורים המובילים בצרפת ולהיחשף לקולינריה הצרפתית.
סטאז׳ בארץ
גם בארץ מעמיד בית הספר לרשות התלמידים את קשריו במסעדנות ובקונדיטוריות המובילות. תכנית הסטאז' המעשי מאפשרת לבוגרים להשתלב בעבודה מעשית במטבחים הטובים בארץ ולהכיר מקרוב את היוצרים של הקולינריה הישראלית.