התקשרו
התקשרו
0778054428
cook_study
majors-hero

לימודי בישול

כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות


הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. בשביל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ובתחרות המתמדת שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש. לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את הקולינריה הישראלית צעד אחד קדימה. הקורסים במגמה לבישול מציעים מגוון מסלולים, כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר עבורו.

קורס בישול רב תחומי

לגלות עולם של ידע ויצירה

פרטים נוספים
  • תעודת השתתפות

קורס בישול מקצועי PRO

ללמוד מקצוע ב-6 חודשים

פרטים נוספים
  • תעודת גמר
cale

קורס בישול מורחב PLUS

ידע מקצועי משלים בתחומי ניהול ומטבח ממוקדים

פרטים נוספים
  • תעודת מאסטר
  • origin_ctsci

    מטבחים

  • fish_ctsci

    חומרי גלם

  • origin_ctsci

    טכניקות

  • temp_ctsci

    שפים

קורסים נוספים במגמת בישול

המגמה לבישול מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד

  • בישול Rav

    צעד ראשון לעולם של מקצוענות ויצירה

    3-6 חודשים

  • בישול Pro

    כרטיס הכניסה שלך לעולם המטבח המקצועי

    6-12 חודשים

  • קורס בישול +Pro

    מכלול כלים בתחומי המסעדנות והטכנולוגיה

    12-18 חודשים

  • קורס chef

    תוכנית הדגל להכשרת שפים וקונדיטורים

    12-24 חודשים

  • המסלול הבינלאומי

    משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

    14 ימים

ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל

ללמוד מהשפים המובילים בארץ

להנות מסטנדרטים בינלאומיים

לתרגל סרוויס במסעדת בית הספר

עבודה מעשית בשיטת "hands on"

תלמידים מבשלים במסעדת התלמידים של דנון

מסעדת התלמידים

מסעדת התלמידים

כמו בבתי הספר המובילים בעולם, בתוך הקמפוס של דנון פועלת מסעדה בה מתקיימות ארוחות פתוחות לקהל. הארוחות במסעדת ה״סקוליארד״ הן חלק מתכנית הלימודים ומאפשרות לתלמידים לתרגל סרוויס אמיתי כבר בשלבים הראשונים של הכשרתם. הארוחות במסעדה פתוחות לקהל ומאפשרות להציץ לעולם היצירה של בית הספר.

תלמידים מבשלים במסעדת התלמידים של דנון

ללמוד מהשפים המובילים בארץ

טובי השפים בישראל חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.

  • מאיר דנון

    מאיר דנון

    מנהל בית הספר

  • חגי לרנר

    חגי לרנר

    ר. המגמה לבישול

  • צח יאירי

    צח יאירי

    מרצה בכיר

  • סבינה ולדמן

    סבינה ולדמן

    מרצה בכירה

  • אביחי מיזרחי

    אביחי מזרחי

    מרצה בכיר

  • eliptic_cook_oren_giron

    אורן גירון

    מרצה בכיר

  • elliptic_cook_liron

    לירון גרינברג

    מרצה בכירה

בוגרות ובוגרים

שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים

  • איתיאלה היאט

    איתיאלה היאט

    יזמית בתחומי הקולינריה

  • גיא בלאו

    גיא בלאו

    שף התאילנדית בשוק

  • אוריאל שיינמן

    אוריאל שיינמן

    שף פרטי - butter

  • נורית צ׳יטיאת

    נורית צ׳יטיאת

    The Pastry Box

  • עומר אלוני

    עומר אלוני

    שף פרטי - ILU

  • עוז שחרי

    עוז שחרי

    מנהל המאפיה של r2m

  • דין שושני

    דין שושני

    שף ובעלים - Wabi

בוגרות ובוגרים

הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים, שלנו, שבחרו להפוך את התשוקה שלהם לבישול ואפייה לדרך חיים והשתלבו במגוון תפקידים במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. שפים, קונדיטורים, יזמים, יוצרי תוכן וחובבי קולינריה שהסקרנות והשאיפה למצוינות הובילה אותם לבחור בדנון כצעד ראשון בדרכם הקולינרית.

לדף הבוגרים

משתלבים בענף

סטאז׳ים ומסלולי קריירה במסעדות המובילות

סטאז׳ בבישול ובקונדיטוריה - תלמידי דנון משתלבים בעולם המסעדנות והקונדיטוריה
סטאז׳ בבישול ובקונדיטוריה - תלמידי דנון משתלבים בעולם המסעדנות והקונדיטוריה
התלמידים והבוגרים של דנון משתלבים לעבודה במסעדות ובקונדיטוריות המובילות בישראל

מה אומרים עלינו?

דנון, הבחירה של אנשי המקצוע

  • moshik_rot

    מושיק רוט

    &Moshik


    ״הלימודים בדנון הם אינם רק חוויה לימודית – אלא חוויה שמשנה את הדרך בה רואים את עולם הקולינריה.״

  • אייל שני

    קבוצת אייל שני


    ״הייתי בדנון כשהוזמנתי להרצות שם, כשנכנסתי לא האמנתי ליופי ששורה בכל, למקצועיות שלעולם לא ראיתי בארץ.״

  • יוסי שיטרית

    מסעדת היבה


    ״דנון הוא באמת מקום של מצויינות, כשאני מקבל בוגר של דנון ניכר ומורגש שיש כאן טבח עם בסיס מצויין שעבר תהליך.״

  • תומר טל

    שף


    ״הקשר שלי עם דנון, הוא רב שנים. את מאיר וחגי אני מכיר עוד מתקופת לימודיי, מקצוענות ויחס אישי יחד עם הרגלי עבודה אלגנטיים הם שמם השני.״

אולה - מהפיכה בלימודי הקולינריה

מערכת אינטראקטיבית ראשונה מסוגה בעולם ללימודי קולינריה מקוונים. ״אולה״ מנגישה לתלמידי דנון בבישול וקונדיטוריה את החומר הנלמד בעזרת הרצאות והדגמות שף מצולמות. הפלטפורמה מרכזת הרצאות מוקלטות, שיעורים, משימות טכניקות, הרחבה והעשרה בתחומי הקולינריה השונים.

תעודה שפותחת דלתות

התעודה של דנון - כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

diploma

תכניות לימוד עדכניות

תוכנית הלימודים במסלול לימודי בישול בדנון מעודכנת באופן מתמיד בהתאם למגמות הקולינריות העולמיות ודרישות התעשייה. הקורסים משלבים ידע מעמיק בטכניקות בישול קלאסיות לצד טכניקות מודרניות, חקר חומרי גלם, והתמקדות באומנות הבישול המתקדם. כך מובטחת לסטודנטים הכשרה רלוונטית ועדכנית שתכין אותם להשתלב במטבחים המובילים בארץ ובעולם.

כלים להתפתחות

אחד היתרונות הייחודיים במסלול לימודי בישול בדנון הוא הדגש על עבודה אינדיבידואלית. כל סטודנט עובד בעמדת עבודה אישית במטבח מקצועי, המאפשרת לו לתרגל וליישם כל שלב ושיטה בעצמאות מלאה. סביבת הלימודים הזו מספקת חוויית למידה ממוקדת ופרטנית, שמפתחת ביטחון ושליטה בטכניקות קולינריות.

עבודה אינדיבידואלית

מסלול לימודי בישול בדנון מעניק לסטודנטים את הכלים הנדרשים להתפתחות מקצועית בעולם הקולינרי, עם ליווי צמוד ממורים מנוסים ובעלי שם בתחום. מעבר לתכנים המעשיים, לסטודנטים יש גישה למערכת הלמידה המקוונת OLA, המאפשרת לצפות בהרצאות ובחומרי עיון בכל עת. בנוסף, התנסות בסביבת מסעדה אמיתית כחלק מהלימודים מספקת הכנה חיונית לעולם העבודה ולקשר עם קהל לקוחות – מרכיב מרכזי בהכנה לקריירה בענף המזון.

שאלות ותשובות

  • אורכם של הקורסים משתנה בהתאם למסלול הלימודים הנבחר. הקורסים המקצועיים המקיפים אורכים 3-6 חודשים.
  • לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לשפים מקצועיים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה.
  • בטח! אנו מקיימים קשר עם בוגרינו גם לאחר סיום הלימודים, מספקים הדרכה ומידע על משרות בתחום, ומקיימים מפגשי נטוורקינג מקצועיים. רבים מהבוגרים שלנו משתלבים במקומות עבודה מובילים או פותחים עסקים משלהם, ובית הספר מעודד ותומך במאמצים אלו.
  • השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי בעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה כמו בקורדון בלו. ב.

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי