

לימודי בישול
כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות
הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. בשביל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ובתחרות המתמדת שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש. לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את הקולינריה הישראלית צעד אחד קדימה. הקורסים במגמה לבישול מציעים מגוון מסלולים, כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר עבורו.

-
מטבחים
-
חומרי גלם
-
טכניקות
-
שפים
קורסים נוספים במגמת בישול
המגמה לבישול מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד


ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל
ללמוד מהשפים המובילים בארץ
להנות מסטנדרטים בינלאומיים
לתרגל סרוויס במסעדת בית הספר
עבודה מעשית בשיטת "hands on"
מסעדת התלמידים
כמו בבתי הספר המובילים בעולם, בתוך הקמפוס של דנון פועלת מסעדה בה מתקיימות ארוחות פתוחות לקהל. הארוחות במסעדת ה״סקוליארד״ הן חלק מתכנית הלימודים ומאפשרות לתלמידים לתרגל סרוויס אמיתי כבר בשלבים הראשונים של הכשרתם. הארוחות במסעדה פתוחות לקהל ומאפשרות להציץ לעולם היצירה של בית הספר.

ללמוד מהשפים המובילים בארץ
טובי השפים בישראל חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.
בוגרות ובוגרים
שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים

בוגרות ובוגרים
הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים, שלנו, שבחרו להפוך את התשוקה שלהם לבישול ואפייה לדרך חיים והשתלבו במגוון תפקידים במוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. שפים, קונדיטורים, יזמים, יוצרי תוכן וחובבי קולינריה שהסקרנות והשאיפה למצוינות הובילה אותם לבחור בדנון כצעד ראשון בדרכם הקולינרית.
לדף הבוגרים
מה אומרים עלינו?
דנון, הבחירה של אנשי המקצוע
תעודה שפותחת דלתות
התעודה של דנון - כרטיס הכניסה שלכם למוסדות קולינריים מובילים בארץ ובעולם. בזכות הערכה לה זוכה בית הספר, הפכה התעודה של דנון לסמל של מקצוענות ומצוינות קולינרית בתחום ההכשרה המקצועית בעולם כולו. בוגרי בית הספר יוצאים לשוק העבודה עם תעודה אשר מעניקה להם יתרון בולט, שכן היא מייצגת הוכחה להכשרה מקיפה, ניסיון מעשי מוכח וידע ופרקטיקה ללא פשרות. עם אלפי בוגרים ובוגרות שכבר השתלבו בענף, הסטודנטים של דנון מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים ונחטפים לעבודה עוד בשלב הלימודים.

תכניות לימוד עדכניות
תוכנית הלימודים במסלול לימודי בישול בדנון מעודכנת באופן מתמיד בהתאם למגמות הקולינריות העולמיות ודרישות התעשייה. הקורסים משלבים ידע מעמיק בטכניקות בישול קלאסיות לצד טכניקות מודרניות, חקר חומרי גלם, והתמקדות באומנות הבישול המתקדם. כך מובטחת לסטודנטים הכשרה רלוונטית ועדכנית שתכין אותם להשתלב במטבחים המובילים בארץ ובעולם.
כלים להתפתחות
אחד היתרונות הייחודיים במסלול לימודי בישול בדנון הוא הדגש על עבודה אינדיבידואלית. כל סטודנט עובד בעמדת עבודה אישית במטבח מקצועי, המאפשרת לו לתרגל וליישם כל שלב ושיטה בעצמאות מלאה. סביבת הלימודים הזו מספקת חוויית למידה ממוקדת ופרטנית, שמפתחת ביטחון ושליטה בטכניקות קולינריות.
עבודה אינדיבידואלית
מסלול לימודי בישול בדנון מעניק לסטודנטים את הכלים הנדרשים להתפתחות מקצועית בעולם הקולינרי, עם ליווי צמוד ממורים מנוסים ובעלי שם בתחום. מעבר לתכנים המעשיים, לסטודנטים יש גישה למערכת הלמידה המקוונת OLA, המאפשרת לצפות בהרצאות ובחומרי עיון בכל עת. בנוסף, התנסות בסביבת מסעדה אמיתית כחלק מהלימודים מספקת הכנה חיונית לעולם העבודה ולקשר עם קהל לקוחות – מרכיב מרכזי בהכנה לקריירה בענף המזון.
שאלות ותשובות
-
אורכם של הקורסים משתנה בהתאם למסלול הלימודים הנבחר. הקורסים המקצועיים המקיפים אורכים 3-6 חודשים.
-
לא, הקורסים שלנו מיועדים למגוון רמות - החל מחובבים ללא ניסיון, ועד לשפים מקצועיים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם. קיימים קורסים הכשרה בסיסיים שמספקים את היסודות לכל מי שרוצה להיכנס לעולם הקולינריה.
-
בטח! אנו מקיימים קשר עם בוגרינו גם לאחר סיום הלימודים, מספקים הדרכה ומידע על משרות בתחום, ומקיימים מפגשי נטוורקינג מקצועיים. רבים מהבוגרים שלנו משתלבים במקומות עבודה מובילים או פותחים עסקים משלהם, ובית הספר מעודד ותומך במאמצים אלו.
-
השיעורים מתקיימים במתכונת של הרצאה והדגמה, לאחריה כל תלמיד מתנסה באופן עצמאי בעמדת עבודה אישית בכל שלבי העבודה כמו בקורדון בלו. ב.
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת